Wie ben ik

Wie ben ik

Hallo, fijn dat je mijn website bezoekt:

 

Ik ben Jidske Groot, eigenaar van Klein en Groot coaching.

Daarnaast ben ik moeder, ik heb een vrolijke puberdochter van 12 jaar. Op haar school ben ik werzkaam als hulpouder: o.a. ondersteunen met AVI-lezen, schrijven voor de schoolkrant.

Sinds 2019 ben ik werkzaam als kindercoach en heb ik vooral kinderen van  9 t/m 13 jaar mogen begeleiden. Voor School's Cool heb ik tijdens een traject van 1,5 jaar een jonge meid van 12 begeleid tijdens de overgang van lagere naar de middelbare school: groep 8 en klas 1 voortgezet onderwijs.

 

Van oorsprong ben ik gids en publieksbegeleider: in die hoedanigheid heb ik kinderen en jongeren, van 4 t/m 18 jaar mogen begeleiden en ondersteunen.

Hierbij valt te denken aan het geven van uitleg, de weg wijzen in theater of museum, toezicht houden tijdens divere evenementen en opvangen vij problemen (angst of overprikkeling tijdens het theater of in het museum).

 

Wat drijft mij?

Als mens en als coach, geloof ik in de kracht van onze vaardigheden en kwaliteiten, in compassie en verbinding.

Wanneer dingen die niet fijn zijn, t niet lekker loopt, kunnenn we als kind of volwassene uit balans raken.

Soms is dan een zetje, een helpende hand van iemand anders dan nodig om zelfvertrouwen terug te winnen.

Die helpende hand bied ik graag. Coaching kan soms al in een paar sessie's net dat beetje verschil maken. 

En mijn ervaring is: we kunnen als mensen veel meer (aan) dan we wel denken of weet van hebben!

 

Mijn achtergrond

Sinds jongsaf aan ben ik geinteresseerd en gefascineerd in hoe we als mensen denken, doen en zijn. Wat onze gebruiken zijn, hoe we leven en waar we warm voor lopen, waar we gelukkig van worden. Met een open mind en hart benader ik daarbij mijn omgeving. 

Ik sta hierdoor open voor alle genders, culturen, nationaliteiten, levensbeschouwingen of religies. Ik ken geen taboes als het gaat om gespreksonderwerpen.

 

Mijn eigenschappen: inlevend, geduldig, goede luisteraar, onderzoekend, creatief, interactief, zorgzaam en verbindend.

 

 

Verder hou ik van wandelen in het bos of langs strand, kunst en creativiteit, muziek, dans, bordspelletjes,  Top 2000 a gogo, films en historische documentaires.

 

 

 

 

 

 

 

.