Mijn naam is Jidske Groot, ik ben bijna 47 jaar en alleenstaande moeder van een 13-jarige puber.

Ik hou ondermeer van muziek (tango, soul ed), dans, natuur, op reis gaan, de zon zien ondergaan op het strand, bord- en iq-spelletjes en naar het kijken van kostuumdrama's.

 

En verder ben ik vooral gefascineerd door hoe we als mens zijn, in de werking van onze gedachten en gevoelens, in wat ons drijft en beweegt.

Ik heb me door de jaren heen verdiept en gespecialiseerd in het leren omgaan met gedachtes en gevoelens, in het benoemen van wat er speelt, afstand nemen en bewustzijn creëren op wat er nodig is. 

Dit is deels ontstaan door mijn eigen proces en deels door de verdieping vanuit werk.

 

Binnen het proces van bewustzijn kunnen prettige gedachten en gevoelens naast lastige / moeilijke gedachten / gevoelens bestaan.

Geen van deze twee types hoeft daarbij weggedwuwd te worden; we kunnen ons zelf wel trainen in het sterker maken van de postieve en prettige gedachten en gevoelens.

Daarnaast is het belangrijk om niet te blijven hangen in gedachtes en gevoelens, want niets duur eeuwig, dingen en situaties mogen en zullen ook weer veranderen. *NB vooral in lastige situaties: geef svp niet op. Niemand hoeft alleen te staan, al voelt u / voel jij je misschien wel alleen.

 

Alles begint bij een wil om te kijken naar wat er echt speelt en een wens om eruit te komen/ verder te komen.

Ik bied een luisterend oor in een rustige en veilige omgeving.

Vanuit daar ga ik de wirwar van gedachten en gevoelens samen met jou en/of of jouw kind ontrafelen om zo tot meer overzicht en balans te komen.

 

Dus wil jij / willen jullie minder onzekerheid, angst en / of stress ?

En wil jij / willen jullie meer zelfvertrouwen, plezier, ontspanning, geluk en/of rust ?

 

Neem dan gerust contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

Mijn deur staat voor jou / jullie open.